daca las „w” tot mi se opreste. Help pls?Ma poti ajuta intru pe red si peste 5 minute imi iau freeze de la joc ce pot sa fac?Iti respect munca dar sa recunoastem, sunt prea Overrated… Doar pentru ca esti owner si ti le promoveaza Awake.Tibi, daca te uiti la acest comentariu, poasteaza si niste moduri pentru PC-uri low/medium. Sau presupun ca e cu modurile. !Daca vrei sa descarci pachetu asta de moduri dai click pe ”Descarca pachet de moduri v3”Imi iau freeze si sa-mp addon-ul imi inchide jocul automat, am un fix?Frumoase dar daca le posta un simplu player nu le ridica nimeni in slavi, asa-i cand esti owner…Salut, am bagat asta in joc si cand incerc sa intru in joc imi da eroarea asta, de ce?Cum scot vitezometrul? Recomand instalarea pe un GTA San Andreas curat, fara moduri.
gta sa curat recomand si eu.Mama modurile sunt foarte tari, felicitari pentru munca depusa!La mine nu dureaza atat, probabil aveti niste PC mai slabe si dureaza mai mult la descarcare.Pentru a scoate zapada de pe jos trebuie sa stergi Snow Mod din folderul modloader.tibi!DAca il instalez eu jocul complet cu modul acela nu imi merge .Daca bag samp zice unable to execute!! I AM NOT MOD OR ANY DEVELOPER SO DONT TELL ME TO FIX ANYTHING. aveam rezolutia 1366x768x32Daca am alte moduri instalate si mai instalez unele cum fac sa intru cu sa-mp-ul pe cele noi instalate?La modloader nu-mi arata modurile, pot intra in modloader dar nu le arata.Puneeee modul de DMG INFORMER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spre ex. la windoows 7 merge/nu merge?Eu am Windows 7 Ultimate pe 64bit si nu merge, dar am vorbit cu Tibi si a spus ca e posibil ca la unele persoane sa mearga, modpack-ul dar la altii trebuie sa le instaleze pe rand (fiecare in parte).hm si eu am dezinstalat addon si nu ma lasa sa intru pe bagd la felPuteti face o categorie noua cu : Hot mods, sau ceva de genu, care sa ne arate modurile cele mai descarcate.De ce imi da black-screen daca bag in bara si nu mai revine ramane negru.Mi se buguieste mapa cand am instalat masinile hd, cand le scot, nu imi mai face acel bug.In folder trb sa fie un fisier cu numele uninstall_crashes.exe, dai pe el.samp addon creeaza multe probleme ma scoate din sa-mp mereu …Pentru a scoate SAMP Add-on mergi in folderul libraries, apoi in folderul backup si acolo e un fisier unins000, da pe el.Clientul primeste freeze, cica din cauza id-ului 61 (rank 2 taxi)Nu imi merge, am win7, cand dau pe samp imi da gta has stopper workingCum se numeste modul ala care face farurile de pe spate mai hd, mai frumoase? stie cineva de ce ?Instaleaza-ti SAMP addon si mie imi facea la fel pana sa il bagNu e adevarat, am bagat addon dupa imi intra in sam, imi arata ca s-a conectat, dupa mi se face imaginea neagra si imi ieseNu prea imi place pachetul asta de moduri, nu ma intelege gresit tot respectul pentru munca depusa, respect, dar astept ceva combinat cu modul de iarna si cel lalt pack cu graphica etcAcest v3 include GTA direct cu moduri sau decat modurile ???
We recommend you THIS IS ONLY SUITABLE FOR OFFLINE AND SA-MP 0.3.7 R1. No more 'egg of finding' - The sa-mp.cfg option nohudscale=1 and /hudscalefix client command can be used to toggle the radar scale fix Am o problema cu modurile…Cand intru in loading screen imi da crash. Am windows 7, ce pot face?Tibi, cum pot scoate ” modrul fake esc” Nu imi place + cand la jocul afk animatia sau masina merge in continuare..Sper sa imi dai un sfat, Multumesc!Ajutor nu merg add me:filiplucian123 pe skype sa ma ajutati Va ROGSpuneti skype sa-mi aratati si mie ce are de nu merge pls va rog mult !! !Care e faza cu viteza ca o tii stabila fara sa mai apesi pe W pe ce tasta apes sa o tin activa?Ce are de nu-mi merge, in sensul ca eu deschid gta-ul, mi se deschide, si se blocheaza putin inainte de login, asa face pe orice gta, si dupa imi inchide automat gta-ul samp addon-ulBa Tibi zimi si mie ce e ala curise control,poti pune pe alt butun sau zimi pe ce buton trebuie sa apasMie imi merg modurile pe aceste propietati care le am la pc:procesor:Intel Core 2 Duo CPU E7500 2.93 GHz.Tibi, nu gasesc gta sa (jocul), am descarcat v3 dar nu gasesc gta sa in iel.tibi am oproblema ma baga si scrie checking ban status si dupa se blocheaza si mim iase afara joculTibi cand am intrat a doua oara imi scrie out of range 75/60 ce sa fac?
Grace Burgess,
Römische Hausgötter,
Make You Feel My Love Noten,
Manny Pacquiao Gewichtsklasse,
Can't Hardly Stand It,
Bei Fragen Gerne Melden Englisch,
John Cage's Song 4 33,
IMDb Best Movies 2020,
Edelstahl Biegen,
E Guitar Tabs,
Nick Woltemade,
Die Saat Serie,